Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Bapnın bedii strüktürsı ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine oranlı olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun derunin bile kanatlarının tasarımının en çok şekilde gestaltlması gereklidir. Kanatları rast halde girintisiz çıkıntısız monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Acil çıkış kapısı kilitli olmamalı ve etki ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan elan ziyade kata sahip binalarda en az Yangın kapısı istanbul fiyatı 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın bapları, yangın eminği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page